vrolijke gastles voor basisschool, bso, peuteropvang

De Nationale Voorleesdagen              23 januari t/m 2 februari 2019

Een huis voor Harry is hét prentenboek van het jaar 2019. Het boek is geschreven en getekend door Leo Timmers! Tijdens De Nationale Voorleesdagen staat dit boek centraal. Boekdans heeft een hele vrolijke les gemaakt bij het prentenboek voor de peuters, kleuters en groep 3, 4.

De Boekdansgastles kan gegeven worden op uw locatie en is geschikt voor de peuteropvang, basisschool, bso, bibliotheek en boekhandel.

Deze gastles duurt 45 min. en kost €60,- btw vrij.

Gelijk boeken? Klik hier of stuur een mailtje!

Een vrolijke gastles voor peuters, kleuters en groep 3,4.

gastles van boekdans bij Een huis voor Harry

 

‘Harry is altijd binnen. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Hij rent achter haar aan en raakt hopeloos verdwaald. Hoe komt hij nu weer thuis?’

In de vrolijke gastles van Boekdans bewegen de kinderen veel! Nadat het verhaal is voorgelezen met het vertelkastje gaat de muziek aan en dansen we het verhaal van Harry nog een keer. Het is een interactieve les waarbij de kinderen met materialen bewegen door de ruimte.

Ook wij raken verdwaald, gelukkig zien we Vera net op tijd weer verschijnen.

Boek deze les voor jouw peuters, kleuters of groep 3 en 4 en geniet van een moment waarop alle kinderen bewegen en tegelijk bezig zijn met woordenschat en verhaalstructuren.

 

Gelijk een les reserveren? Stuur een email naar Boekdans: info@boekdans.nl of schrijf je in via de website door hier te klikken.

  • Boekdans richt zich op organisaties in Zuid-Holland
  • Binnen Lansingerland en Pijnacker worden geen reiskosten gevraagd

Tot ziens in een Boekdansles!